Kennismaking

INDRUK

kennismaking

De periode op de basisschool is een belangrijk deel van een kinderleven. U vertrouwt uw kind zo’n 7600 uur toe aan de zorg van leerkrachten.

Daarom is het belangrijk een goede, fijne en vertrouwde basisschool te kiezen. 

We komen graag in contact met nieuwe ouders die geïnteresseerd zijn in onze school. Mocht u kennis willen maken met de school, kunt u contact opnemen met de locatiedirecteur Egbert Prins.

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek krijgt u een rondleiding door de school en kijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen.

vervolg

Aanmeldingsprocedure

Wanneer u uw kind voor onze school wilt aanmelden, dan kunt u hier het aanmeldingsformulier en het anamneseformulier downloaden. U kunt beide formulieren invullen en dan ondertekend inleveren op of opsturen naar school.

U ontvangt een bevestigingsbrief zodra wij uw aanmeldingsformulier hebben ontvangen.

In verband met de nieuwe groepsindeling voor het volgende schooljaar is het prettig om de aanmelding van nieuwe leerlingen vóór 1 april in ons bezit hebben.

Kennismaking
Wanneer u uw kind heeft aangemeld, neemt de groepsleerkracht uiterlijk 4 weken voor de verjaardag van uw kind  contact op met u, als ouders. Een thuisbezoekje en een kijkmorgen worden afgesproken. Tijdens dit thuisbezoek is er gelegenheid voor kennismaking en wat praktische informatie. De leerkracht laat ook een informatiebrief achter met kleuterinformatie.

Vanaf de 4e verjaardag mag uw kind dan meedraaien in de groep. 

Instroom
Gedurende het hele jaar stromen leerlingen die vier jaar worden in in groep 1. Ongeveer 4 weken voor de zomervakantie stopt de instroom van 4- jarigen. Kinderen die direct na de zomer voor het eerst op school komen, krijgen een uitnodiging voor een kennismakingsmoment voor de zomervakantie.

Meer informatie

Aanmeldings formulier

Aanvragen informatie pakket

U kunt vrijblijvend een informatiemapje van de school aanvragen via directie.delevensboom@florion.nl